Στο Κάρινγκτον ο Φρεντ

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο Μάντσεστερ προκειμένου να κλείσει οριστικά την μετακίνησή του στους «Κόκκινους Διαβόλους». Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση!

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται προ των πυλών της νέας του ομάδας ανοίγοντας φαρδιά πλατιά ένα νέο πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο 25χρονος μέσος άφησε για λίγο την αποστολή της Σελεσάο, η οποία βρίσκεται στο «Νησί» πραγματοποιώντας την προετοιμασία της ενόψει Μουντιάλ, προκειμένου να μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οριστοκοποιόντας την – όπως όλα δείχνουν – υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ του ιδίου και της Σαχτάρ.

Η Ουκρανική ομάδα θα λάβει το ποσό ρεκόρ των 52,5 εκατομμυρίων λιρών, με τον Φρεντ να υπογράφει ίσως και εντός της ημέρας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ. Όπως συνηθίζεται, ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έχοντας αποδεχθεί όλους τους όρους της συμφωνίας θα γίνει «Κόκκινος Διάβολος».

Η φετινή σεζόν ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δίνοντάς του μια θέση στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες. Αποκορύφωμα η επικείμενη μεταγραφή του στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ