Ανοιχτός ο δρόμος για Λενό στην Νάπολι

Ο Γερμανός αισθάνεται πιο έτοιμος από ποτέ να αφήσει την Λεβερκούζεν, ωστόσο η Νάπολι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ικανοποιήσει στο ακέραιο τα οικονομικά θέλω του γερμανικού συλλόγου.

Στην επιβεβαίωση πως ο Μπερντ Λενό έχει μπει στο στόχαστρο της Νάπολι προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής των «Ασπιρινών», Ρούντι Βόλερ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας φιγουράρει σε καθημερινή βάση στα ρεπορτάζ του ιταλικού συλλόγου, με τους «Παρτενοπέι» να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πέπε Ρέινα.

Η μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται υπό συζητήσεις, με τον Βόλερ να τονίζει πως ο ταλαντούχος πορτιέρο ενδέχεται να παραχωρηθεί εφόσον ο σύλλογος ικανοποιηθεί απόλυτα σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. «Ο Λενό ίσως αποχωρήσει, όμως αν γίνει αυτό θα είναι υπό τους δικούς μας όρους. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μπερντ. Ο παίκτης είχε μια προσφορά το περασμένο έτος πάλι από την Νάπολι, όμως δεν είχαμε τότε τον αντικαταστάτη του.

Έπρεπε να μείνει και έπραξε το καλύτερο, όμως πιστεύαμε πως η επιθυμία του να αποχωρήσει θα γινόταν ξανά και έτσι με την άφιξη του Χραντέσκι βρήκαμε τον διάδοχό του» ανέφερε στις δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών δίνοντας περαιτέρω τροφή στους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Η Νάπολι εκτός του 26χρονου Γερμανού έχει στα υπόψιν της και τον τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρόλα αυτά ο Λενό παραμένει σταθερά στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ