Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γι΄αυτό έμεινε στην απ΄έξω ο Ικάρντι
Κόσμος

Γι΄αυτό έμεινε στην απ΄έξω ο Ικάρντι

Κάτι κρύβεται πίσω από τον αποκλεισμό του Μάουρι Ικάρντι από την αποστολή της εθνικής Αργεντινής που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

05.06.2018 | 14:23

Ο Μάουρο Ικάρντι των 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ίντερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Αργεντινής που θα ταξιδέψει στο επικείμενο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο τεχνικός της “αλμπισελέστε”, Χόρχε Σαμπάολι, προτίμησε στη θέση του τον φορ της Γιουβέντους, Γκονζάλο Ιγουαΐν, ο οποίος μέτρησε τη φετινή χρονιά 23 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Bleacher Report, ο Ικάρντι θα δει το Μουντιάλ από το σπίτι του, διότι δεν αποτελεί μέρος της “κλίκας” του Λιονέλ Μέσι. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κανείς δεν μπορεί να μπει πάνω από τον σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής δε θα μπορούσε ο Ικάρντι να βρίσκεται στα πλάνα του Χόρχε Σαμπάολι.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην προσπάθειά της για κατάκτηση του τρίτου Μουντιάλ στην ιστορία της, η “αλμπισελέστε” θα διαθέτει στις τάξεις της σπουδαίους επιθετικούς, όπως ο Κουν Αγκουέρο, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version