ΕΠΟΣ: Η ιστορία του Μέσι σε κινούμενα σχέδια από τη Μπαρτσελόνα! (vid)

Ο Μέσι είναι ο «βασιλιάς» της Βαρκελώνης και η Μπάρτσα φρόντισε να του αφιερώσει μια υπέροχη ταινία μικρού μήκους, με θέμα την ιστορία του στο ποδόσφαιρο!

Ένας μεγάλος σύλλογος πρέπει να ξέρει να τιμάει και τους ανθρώπους που… τον έκαναν μεγάλο, και η Μπαρτσελόνα δεν το ξεχνάει αυτό. Έτσι, προέβη σε μια υπέροχη κίνηση προς τιμήν του ηγέτης της, του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει βάλει τη σφραγίδα του στις επιτυχίες της Μπάρτσα και δεν θεωρείται άδικα ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, αυτά που κάνει εδώ και χρόνια στο γήπεδο δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία.

Έτσι, οι Blaugrana πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους για τον Μέσι, και συγκεκριμένα για την ιστορία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, από τότε που ήταν μικρός!

Πρόκειται για ένα μικρό βίντεο κινουμένων σχεδίων, που πραγματικά είναι εκπληκτικό και δείχνει την εξέλιξη του Μέσι στον θρύλο που όλοι πλέον γνωρίζουμε! Δείτε την ταινία που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα στο YouTube:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ