Η Γιουβέντους αποχαιρέτισε με βιντεάρα τον Λιχστάινερ

Με ένα πολύ ωραίο βίντεο με όλες τις μεγάλες του στιγμές που έζησε με τη Γιουβέντους, φρόντισε η "Μεγάλη Κυρία" να αποχαιρετίσει τον Στέφαν Λιχστάινερ, ο οποίος πλέον ανήκει στην Άρσεναλ.

Όσα χρόνια ήταν στη Γιουβέντους πανηγύρισε και ισάριθμα πρωταθλήματα. Επτά στον αριθμό. Ο Στέφαν Λιχστάινερ αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας» και εκτιμήθηκε όσο ακόμη λιγότεροι.

Ο Ελβετός μπακ ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας και πάντα πρόσφερε παραπάνω από τις δυνατότητες του.

Μπορεί να ήταν μπακ, αλλά έτρεχε σε όλο το γήπεδο, ενώ σημείωσε και αρκετά γκολ με τους Ιταλούς. Ωστόσο, οι δύο πλευρές προτίμησαν να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία μετά από επτά χρόνια, με αποτέλεσμα ο Λιχστάινερ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ.

Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ιταλίας μόνο κακία δεν του κρατάνε. Κάθε άλλο. Έχουν να λένε και να θυμούνται τα καλύτερα από εκείνον. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου δημιούργησαν ένα ειδικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα του Τορίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ