Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μόνο με 200 εκατομμύρια πουλάει Λεβαντόφσκι η Μπάγερν

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

06.06.2018 | 14:16

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά ακούγονται και γράφονται για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ότι μιλάει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ότι έχει επαφές με την Τσέλσι.

Το αποτέλεσμα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι ίδιο. Θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, το κακό για τον ίδιο είναι ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς που έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2021.

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν έχουν καμία πρόθεση να του κάνουν τη ζωή εύκολη. Κάθε άλλο μάλιστα. Σκοπός τους είναι να τον κρατήσουν στις τάξεις τους γι΄ αρκετά χρόνια.

Μόνο με 200 εκατομμύρια ευρώ φεύγει ο “Λέβα”

Παρόλα αυτά όλοι έχουν την τιμή τους. Ακόμη και ο μόνιμος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου. Αυτή ορίζεται από τους Γερμανούς στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η “Bild” η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν σκοπεύει να μπει καν στον κόπο για συζητήσεις με κάποιο σύλλογο που δεν θα τους κάνει μια πρόταση που θα φτάνει στο εν λόγω χρηματικό ποσό ή που θα μπορεί να είναι κάπου εκεί κοντά.

Γι’ αυτό το λόγο όποια ομάδα θέλει τον Πολωνό φορ θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κάτι για το οποίο γνωρίζει πολύ καλά μέχρι και εκπρόσωπος του πρώην στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος έχει κλείσει μερικά από τα μεγαλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version