Έτσι θα είναι η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αποκτώντας ήδη δύο παίκτες, με το ρόστερ της να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο προσθήκες, δείχνοντας ότι το φετινό καλοκαίρι θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League.

Οι ιθύνοντες των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τις επιθυμίες του Ζοσέ Μουρίνιο και έτσι κάτοικοι Μάντσεστερ έγιναν ο Φρεντ και ο Ντιόγκο Νταλό.

Ο πρώην χαφ της Σαχτάρ, ήταν πόλος έλξης για πολλές ομάδες, με τη μαχητικότητα και τα τρεξίματα που προσφέρει σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποιότητα και τεχνική του κατάρτιση, τον καθιστούν ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Special One.

Αναφορικά με τον 19χρονο μπακ, πρώην παίκτη της Πόρτο πια, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Τη σεζόν που πέρασε ήταν φοβερός με τη φανέλα των «Δράκων», ενώ φαίνεται να έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως θα μοιάζει η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την επόμενη σεζόν, με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφές της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ