Λίβερπουλ-Φεκίρ: Έτοιμοι για τα ιατρικά στη Γαλλία οι Reds! (pic)

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ και έχουν έτοιμο staff στη Γαλλία σε περίπτωση που έρθει η ώρα ο παίκτης να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

«Φωτιά» έχει πάρει η υπόθεση της απόκτησης του Ναμπίλ φεκίρ από τη Λίβερπουλ, με τους Reds να είναι πολύ αισιόδοξοι για αίσιο τέλος!

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το sportsking.gr, η Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει τον παίκτει πριν την ένραξη του Μουντιάλ. Ο πρόεδρος της Λυών παίζει το δικό του παιχνίδι, ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, και διαδίδει ότι δεν θα έχουμε deal πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τη Liverpool Echo, ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας ξέρει ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η αξία του Φεκίρ θα αυξηθεί με τις εμφανίσεις του στη Ρωσία. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει τη Λίβερπουλ, όπως λέει η Liverpool Echo, και η αγγλική ομάδα είναι πεπεισμένη ότι θα καταφέρει να πάρει τον Φεκίρ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός, ότι η Λίβερπουλ έχει ήδη έτοιμο staff στη Γαλλία, σε περίπτωση που τα βρουν με τη Λυών και χρειαστεί ο Φεκίρ να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης βρίσκεται στη χώρα του όπου προετοιμάζεται με την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ.


 

Η προσφορά της Λίβερπουλ κυμαίνεται στα 67εκ. ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω, και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ