Σκληρό «πόκερ» για Φεκίρ – Ύστατη προσπάθεια της Λίβερπουλ! (pic)

Η Λίβερπουλ θέλει... μανιωδώς τον Ναμπίλ Φεκίρ αλλά επιθυμεί παράλληλα να τελειώσει το ζήτημα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η προσπάθεια της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Ναμπίλ Φεκίρ από τη Λυών. Οι Reds επιμένουν να θέλουν το ζήτημα να κλείσει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως υποστηρίζει η έγκυρη ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, Melissa Reddy.


 

Ο πρόεδρος της Λυών, σκληρός διαπραγματευτής, ο Ζαν Μισέλ Ολάς, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε αναμονή και ότι δεν βλέπει η υπόθεση να τελειώνει πριν το Μουντιάλ.

Παρόλα αυτά, πηγές στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι και η Λυών θέλει να ολοκληρωθεί το θέμα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο φυσικά επιθυμεί και η εθνική Γαλλίας, ώστε ο παίκτης να είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Tricolores.

Η προσφορά της Λίβερπουλ κυμαίνεται στα 67εκ. ευρώ και ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να κάνει την ύστατη προσπάθεια μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Ο Φεκίρ αποτελεί τον Νο.1 στόχο του Κλοπ για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Το ζήτημα της αξίας του ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αυξηθεί μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, φαίνεται ότι «κολλάει» τον πρόεδρο της Λυών στο να πει το τελικό «ναι». Όμως, δεν αποκλείεται εν τέλει να αποδεχτεί την πρόταση της Λίβερπουλ μέχρι την Κυριακή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ