Ισπανία με το… ζόρι πριν το Μουντιάλ! (vid)

Η Ισπανία δεν ήταν καλή στο φιλικό με την Τυνησία αλλά το γκολ του Ιάγο Άσπας στο 84' την στέλνει νικηφόρα στη Ρωσία.

Η εθνική  Ισπανίας αντιμετώπισε την Τυνησία στο Κρασνοντάρ, στο τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ, όπου οι Ισπανοί παίζουν με τους Πορτογάλους.

Η ομάδα του Λοπετέγκι δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αρκέστηκε στη δύσκολη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Άσπας στο 84′.

Στο πρώτο μέρος η Ισπανία είχε τον έλεγχο και κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, αλλά μπροστά δεν είχε φαντασία. Οι συνεργασίες και οι αυτοματισμοί έλειψαν, με αποτέλεσμα οι Τυνήσιοι να είναι αυτοί που έγιναν πιο επικίνδυνοι. Ωστόσο, σπατάλησαν και τις δύο ευκαιρίες τους με τον Σασί και τον Σλίτι.

Οι Furias Rojas εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και ζωήρεψαν επιθετικά. Έτσι, κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ δύο φορές, με τον Νταβίντ Σίλβα και τον Ντιέγκο Κόστα να μη βρίσκουν δίχτυα.

Τελικά, τη λύση έδωσε ο Ιάγο Άσπας στο 84′, όταν συνεργάστηκε ωραία με τον Ντιέγκ Κόστα και ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, και η Ισπανία έκλεισε με νίκη την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου.

Δείτε τις συνθέσεις και τα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ