Πρόεδρος FFA: «Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά ο Φεκίρ, νομίζω έχει τελειώσει»

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τη μεταγραφή του Ναμπίλ φεκίρ στη Λίβερπουλ!

Σε θρίλερ έχει εξελιχτεί η μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ στη Λίβερπουλ. Ενώ όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ μιλούσαν για ανακοινώσεις τη χθεσινή ημέρα, αυτό δεν έγινε ποτέ, και ξεπετάχτηκαν φήμες ότι κάτι δεν πήγε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκραέ, καθησύχασε τους φίλους της Λίβερπουλ με την τοποθέτηση του. Ο Λε Γκραέ αποκάλυψε ότι είχε μια συνάντηση 15 λεπτών με τον Φεκίρ και επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας. Μάλιστα, ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν θετικά.

Να θυμίσουμε ότι κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο η φωτογραφία με τον Φεκίρ να δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λίβερπουλ στο κανάλι των Reds.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της FFA, όλα πάνε καλά και το θέμα έχει τελειώσει. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Φεκίρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονεί για το Μουντιάλ. Ο Λε Γκραέ εξέφρασε τη γνώμη του, ότι είναι καλύτερο η μεταγραφή να ολοκληρωθεί και επίσημα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε τα λόγια του προέδρου της γαλλκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου:

«Ο Φεκίρ είναι εν μέσω διαπραγματεύσεων και νομίζω ότι είναι τελειωμένο. Ξόδεψα 15 λεπτά μαζί του το πρωί (του Σαββάτου), και έχει αγωνία για την εθνική ομάδα. Είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Πέρασε τα ιατρικά στο Κλερφοντέν. Αυτό είνα λογικό, το έχουμε κάνει και για άλλους παίτκες. Ανυπομονούσε για αυτό επειδή η επίσκεψη που είχε ήταν θετική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ