Υποσχέθηκε τον Γκριεζμάν στον Βαλβέρδε ο Σεγούρα!

Το πρώτο θέμα της AS, υποστηρίζει ότι ο Πεπ Σεγούρα διαβεβαιώνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Το θέμα Αντουάν Γκριεζμάν δεν σταματάει να παίζει στην Ισπανία, τη στιγμή μάλιστα που το μέλλον του Γάλλου δεν έχει ξεκαθαρίσει σε καμία περίπτωση. Μερικά δημοσιεύματα τον θέλουν να παραμείνει στην Ατλέτικο, ενώ άλλα να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα.

Η As, που ειδικεύεται σε θέματα των ομάδων της Μαδρίτης, στο πρώτο της θέμα κάνει λόγο για αυτό το «καυτό» ζήτημα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Πεπ Σεγούρα, αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, εγγυάται στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι ο Γκριεζμάν θα ανήκει στην Μπάρτσα από τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «Τσινγκούρι», μόλις γύρισε από τις διακοπές του, παρουσιάστηκε αρκετά ανήσυχος αναφορικά με το θέμα του Γκριεζμάν, καθώς βλέπει τον ποδοσφαιριστή αναποφάσιστο. Έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ομάδας για να συζητήσουν και εκεί ο Σεγούρα του ξεκαθάρισε πως έχει η κατάσταση. Παράλληλα, μίλησαν και για το ζήτημα του Λενγκλέ και εκεί του τόνισε ότι η συμφωνία ουσιαστικά έχει κλείσει με τη Σεβίλλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ