Παραλίγο «Κόκκινος» ο Γκέτσε αλλά…

Στο κλείσιμο του κεφαλαίου του στην Μπάγερν Μονάχου, ο Μάριο Γκέτσε είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, η απόφαση του γνωστή ωστόσο παραλίγο το μέλλον του να ήταν αρκετά διαφορετικό.

Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο. Οι συχνοί του τραυματισμοί επίσης γνωστή! Όμως πόσο διαφορετική θα ήταν η καριέρα του 26χρονου Γερμανού, αν το καλοκαίρι του 2016 άφηνε την Μπάγερν Μονάχου για την Λίβερπουλ και όχι για την Ντόρντμουντ όπου και κατέληξε; Ο Μάριο Γκέτσε έβγαλε είδηση με το ντοκιμαντέρ που «χτίστηκε»πάνω του, αποκαλύπτοντας πως η έξοδός του από τον βαυαρικό σύλλογο τον έφερε μια ανάσα από την «αγκαλιά» της Λίβερπουλ και του προπονητικού του πατέρα, Γιούγκερν Κλοπ.

«Αποφάσισα να φύγω από την Μπάγερν και ο Γιούγκερν Κλοπ ενδιαφέρθηκε να με αποκτήσει στην Λίβερπουλ. Με την σειρά μου ήθελα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του, κάτι το οποίο εξακολουθεί να ισχύει. Είναι προπονητής παγκοσμίου κλάσεως και για τον λόγο αυτό πάντα θα είναι μια καλή επιλογή. Αποφάσισα να μεταβώ στην Ντόρντμουντ όμως η κίνηση αυτή δεν ήταν ενάντια στην Λίβερπουλ και τον Κλοπ, σε καμία των περιπτώσεων» ανέφερε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός επιβραβεύοντας τα προ δύο ετών ρεπορτάζ που τον έστελναν στον Άνφιλντ. Ποτέ δεν είναι αργά να βρει τον… λιμάνι του όμως!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ