Δημόσια συγνώμη του Σάντσεθ απαιτεί ο Ντε Χέα

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να μην ξεχνά το παρελθόν ζητώντας την δημόσια συγνώμη του πρωθυπουργού της Ισπανίας.

Σε μια αμήχανη στιγμή βρέθηκε το επιτελείο των «Φούριας Ρόχας», όταν ο πρωθυπουργός της χώρας τους επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα δίνοντάς του ευχές για ένα επιτυχημένο Μουντιάλ. Στις διαρροές που προέκυψαν άπαντες χαιρετήθηκαν με τον Σάντσεθ εκτός του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να κρατά «μανιάτικο» το παρελθόν και τις κατηγορίες που του είχαν επιβληθεί περί σεξουαλικής παρενόχλησης πριν από δύο χρόνια.

Ο πρωθυπουργός της χώρας είχε κατηγορήσει τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, ωστόσο στην συνάντηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ζήτησε συγνώμη αλλά όχι δημόσια. Ο Ντε Χέα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του αποδεχόμενος ωστόσο την αλλαγή συμπεριφοράς του Σάντσεθ. Όμως περιμένει όπως δήλωσε η συγνώμη να γίνει δημόσια. «Αποδέχθηκα τη συγγνώμη του ευγενικά. Το θέμα είναι ότι τότε είχε μιλήσει δημόσια. Για αυτό πιστεύω ότι και η συγγνώμη του πρέπει να γίνει επίσης δημοσίως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ