Μιραμπέλι: «Ανάμεσα στους καλύτερους ο Σίλβα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μιραμπέλι για τον Αντρέ Σίλβα τον οποίο πιστεύει πως κάποια στιγμή θα είναι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου!

Γερό χαστούκι στα σενάρια περί αποχώρησης του Αντρέ Σίλβα έδωσε το «δεξί χέρι» της διοίκησης των Ροσονέρι, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Το στέλεχος της Μίλαν θεωρεί πως ο Πορτογάλος «μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο» και πως «πρέπει απλώς να προσαρμοστεί στη Serie A».

Ο Σίλβα, για τον οποίο οι Ροσονέρι έβγαλαν από τα ταμεία τους 38 εκατομμύρια ευρώ, κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα απογοητεύοντας τους οπαδούς και τον προπονητή του.

Μάλιστα, η φετινή απόδοση του επιθετικού αποτέλεσε τη σπίθα για τα σενάρια περί ανταλλαγής του με τον Φαλκάο. Ωστόσο, ο Μιραμπέλι έχει αντίθετη άποψη.

«Ανταλλαγή Σίλβα-Φαλκάο; Μάλλον όχι. Ο Κολομβιανός είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός αλλά βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ενώ ο δικός μας (Σίλβα) είναι ένα νεαρό παιδί που απλώς είχε μια δύσκολη πρώτη σεζόν. Χρειάζεται χρόνο για προσαρμοστεί στη Serie A».

«Είμαι πεπεισμένος πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Δεν έχουμε, μέχρι στιγμής, καμία πρόταση για αυτόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ