Το «ψάχνει» για Γκοντίν η Γιουβέντους

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την άμυνα της Μεγάλης Κυρίας, με δημοσίευμα από την Ιταλία να αναφέρει και το όνομα του αμυντικού της Ατλέτικο, Ντιέγκο Γκοντίν.

Με τους πρωταθλητές Ιταλίας να δίνουν πάντα βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, ήταν σχεδόν αδύνατο να μην κινηθούν για αμυντικό.

Ο Κιελίνι είναι στα 34, ο Μπαρτζάλι έχει «πατήσει» τα 37, ενώ ο Μεντί Μπενάτια, δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει κάτοικος Τορίνο.

Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα, γνωρίζει πως αν ο Μπενάτια κάνει καλό Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο, θα φέρει ακόμη περισσότερες προτάσεις από συλλόγους. Παρόλα αυτά, ακόμη και αν ο Μαροκινός μείνει, στη Γιουβέντους έχουν την ανάγκη απόκτησης ενός ποιοτικού αμυντικού.

Ο 32χρονος αμυντικός της Ατλέτικο Ντιέγκο Γκοντίν, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Γιούβε, μαζί με τον 18χρονο αμυντικό του Άγιαξ Ματάις Ντε Λιχτ.

Φυσικά, οι όποιες εξελίξεις, θα «τρέξουν» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και ο Μπενάτια (Μαρόκο) και ο Γκοντίν (Ουρουγουάη), βρίσκονται στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ