Η Σέριε Α στα… πόδια του Ντεμπελέ

Οι «κακές» γλώσσες τον θέλουν εκτός Τότεναμ με το πέρας του καλοκαιριού, ανοίγοντας την... όρεξη σε όλη την Ιταλία να τον κάνει δικό της.

Ένας από τους πιο σταθερούς βάσει απόδοσης ποδοσφαιριστές στην φετινή Τότεναμ ήταν αδιαμφισβήτητα ο Μουσά Ντεμπελέ. Ο Βέλγος με 40 συμμετοχές κατάφερε να λύσει πολλά από τα προβλήματα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον χώρο του κέντρου, με τον Αργεντινό να μην υπολογίζει στοξ τραυματία Γουενιάμα για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Ωστόσο, ο 30χρονος Βέλγος είναι αρκετά πιθανό να μην συνεχίσει να βρίσκεται στο Λονδίνο και μετά την λήξη του Μουντιάλ – βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικό συγκροτήματος της χώρας του – με τα ρεπορτάζ να τον στέλνουν κυριολεκτικά στην… μισή Σέριε Α. Σύμφωνα με το Sky in Italy, ο έμπειρος μέσος συμπεριλαμβάνεται στις λίστες των Γιουβέντους, Νάπολι, Ίντερ και Μίλαν, με τους σκάουτερς να θεωρούν πως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο ιδανικός τόπος για την συνέχιση της καριέρας του παίκτη.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχοντας ισχυρό «κομπόδεμα» επιθυμεί το φρεσκάρισμα της μεσαίας του γραμμής και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Γουενιάμα στην δράση, ο Βέλγος εκ του αποτελέσματος θα μείνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Το ενδιαφέρον των Ιταλών έχει μείνει ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο, ωστόσο μετά την συμμετοχή του παίκτη στο Μουντιάλ αναμένεται να «σκάσουν» βροχή οι προτάσεις με τον Ντεμπελέ να είναι το μήλον της έριδος για όλους τους ισχυρούς της γείτονας χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ