Ανανέωσε….το μέλλον της η Γλάντμπαχ | Sportsking.gr

Ανανέωσε….το μέλλον της η Γλάντμπαχ

Οι άνθρωποι της Γλάντμπαχ έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Μισέλ Κισάνς και τον "έδεσαν" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μία κίνηση με εξαιρετικές προόπτικές για το μέλλον ολοκλήρωσε η ομάδα της Γκλάντμπαχ.

Τα “Πουλάρια” ανακοίνωσαν και επίσημα ότι προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Μισέλ Κισάνς για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 16/08/1999) που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη γαλλική Νανσί. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την πρώτη ομάδα των “Ασπρόμαυρων” στο πρωτάθλημα της Bundesliga, ήταν πολύ καλές, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας να αναγκαστούν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο Κισάνς μέτρησε συνολικά 26 συμμετοχές και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Γκλάντμπαχ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.