Το ψάχνει για Κάλινιτς η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς, αποφασίζοντας μετά το Μουντιάλ αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι εμφανίσεις του Νίκολα Κάλινιτς με τη φανέλα της Μίλαν δε δικαίωσαν τις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι των rossoneri, όμως η επιθυμία του Κροάτη να παραμείνει και το δέσιμο που έχει με την ομάδα, τους οδήγησε στην απόφαση να τον κρατήσουν. Παρόλα αυτά, δε θα μπορούσαν να αρνηθούν μια πρόταση που θα αγγίζει τα 25 εκατομμύρια, με τη Σεβίλλη να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Σεβίλλη Πάμπλο Μασίν, έχει ξεχωρίσει τον Κάλινιτς και παρακολουθεί στενά την περίπτωση του, αποφασίζοντας μετά το Μουντιάλ αν θα κάνει κρούση στη Μίλαν για να τον αποκτήσει. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Μιλάνου δε θα τον παραχωρήσει για «ψίχουλα».

Τη σεζόν που πέρασε, ο Κροάτης επιθετικός σε 41 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη είχε 41 συμμετοχές με μόλις 6 γκολ, όμως μοίρασε και 6 ασίστ.

Όσον αφορά τον έτερο επιθετικό της, τον Πορτογάλο Αντρέ Σίλβα, η απόφαση για παραχώρησή του είναι ειλημμένη, με τον Πορτογάλο να προσδοκά σε καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ ώστε να φέρει προτάσεις στον Ιταλικό σύλλογο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ