Κοιτάζει Παστόρε η Ρόμα | Sportsking.gr

Κοιτάζει Παστόρε η Ρόμα

Ένα δυνατό όπλο για την επιθετική της γραμμή ψάχνει η Ρόμα, που ρίχνει τα «δίχτυα» της στον Παστόρε.

Μετά τις μεταγραφές των Κλάιφερτ, Κριστάντε, Μαρκάνο και Τσόριτς, η Ρόμα θέλει να συνεχίσει τις προσθήκες, προσθέτοντας ποιότητα στη γραμμή κρούσης της, με τον Χαβιέ Παστόρε να είναι στη λίστα των giallorossi.

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα, βασισμένη σε ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Έτσι λοιπόν η περίπτωση του Χαβιέ Παστόρε, μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει καθώς ο Αργεντινός έχει και παραστάσεις υψηλού επιπέδου ενώ είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (28 ετών). Επίσης, γνωρίζει την Ιταλική πραγματικότητα, όντας παίκτης της Παλέρμο από το 2009 μέχρι το 2011 όταν και πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το fair play εξαιτίας των τεράστιων χρηματικών ποσών που έχουν δαπανήσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να αποδεσμεύσουν ή να πουλήσουν ορισμένους παίκτες. Ο Παστόρε είναι ένας από αυτούς, με τη Ρόμα να μπαίνει όλο και πιο «ζεστά» στο κόλπο της απόκτησής του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.