«Τσεκάρει» Μπόατενγκ η Ρεάλ!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Τον παίκτη που θα της προσφέρει περισσότερη ποιότητα στην άμυνα ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της «βασίλισσας» και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν εύκολα ή φτηνά. Και αυτό γιατί ο 29χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί τους ως το καλοκαίρι του 2021.

Οι δηλώσεις του Μπόατενγκ που έβαλαν… φωτιά

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι γι’ ακόμη μια χρονιά ένα από τα βασικά μέλη της εθνικής Γερμανίας. Τα «πάντσερ» αν και έχασαν κόντρα στο Μεξικό εκείνος από την αρχή μέχρι το τέλος είχε πολύ απόδοση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιζητήσει στο άμεσο μέλλον νέες εμπειρίες, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

«Οι χώρες του εξωτερικού πάντα ήταν ενδιαφέρουσες για εμένα. Δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να πας κάπου αλλού. Ο καθένας πρέπει να αποφασίζει για τον εαυτό του αν πρέπει να κερδίζει εμπειρίες στο εξωτερικό ή κάπου αλλού.

Είμαι σε διαφορετική ηλικία σε σχέση με τότε που ήμουν στη Μάντσεστερ Σίτι και τώρα το σκέφτομαι εκ νέου όλο αυτό. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να φύγει κανείς από την Μπάγερν Μονάχου. Είμαι πολλά χρόνια στο Μόναχο και σίγουρα δεν θα ήθελα να πάρω μια απόφαση που θα ήταν κόντρα στα συμφέροντα της ομάδας», τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ