ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λουκάκου: «Δεν είχαμε ρεύμα, ούτε ζεστό νερό για μπάνιο και δανειζόμασταν ψωμί» | Sportsking.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λουκάκου: «Δεν είχαμε ρεύμα, ούτε ζεστό νερό για μπάνιο και δανειζόμασταν ψωμί»

Απίστευτη η ιστορία του Ρομέλου Λουκάκου, που όπως αποκάλυψε, όταν ήταν μικρός, η οικογένειά του με μεγάλη δυσκολία έβγαζε τα προς το ζην.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βελγίου στο ματς με τον Παναμά, ο Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε την ιστορία της ζωής του, η οποία είναι απλά συγκλονιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκάκου:

«Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που κατάλαβα ότι είχαμε πιάσει πάτο. Μπορώ ακόμα να δω το βλέμμα της μαμάς μου δίπλα στο ψυγείο. Ήμουν 6 και είχα γυρίσει από το σχολείο. Το μενού μας ήταν ίδιο κάθε μέρα: ψωμί και γάλα. Όταν είσαι παιδί, δεν δίνεις σημασία. Μια μέρα όμως, μπήκα στην κουζίνα και είδα τη μαμά μου να ανακατεύει κάτι. Μου έφερε το πιάτο, παριστάνοντας ότι όλα ήταν κανονικά. Τότε κατάλαβα ότι είχε προσθέσει νερό στο γάλα. Το γάλα πλέον δεν έφτανε για όλη την εβδομάδα. Το ήξερα πως ζοριζόμασταν πολύ. Για κάποιες εβδομάδες δεν είχαμε ρεύμα, ούτε ζεστό νερό για μπάνιο και δανειζόμασταν ψωμί από το φούρνο. Εκείνη τη μέρα όμως που ανακάτεψε το γάλα με νερό ένιωσα ότι όλα είχαν τελειώσει. Αυτή ήταν η ζωή μας».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.