Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ | Sportsking.gr

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα προγραμματίζει την επόμενη μέρα, στην οποία υπολογίζει ως βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να κρατήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ και να τον εμπιστευτεί.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η καταλανική Sport, που είναι ειδική στα θέματα της Μπάρτσα, αναλύει τον τρόπο που θέλει να χρησιμοποιήσει τον Γάλλο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Καταλανών, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει περισσότερο το σύστημα 4-3-3, με τα εξτρέμ να έχουν πιο επιθετικό ρόλο, κάτι που αρέσκεται ιδιαίτερα ο Ντεμπελέ, που δεν είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο «Τσινγκούρι» θέλει να δώσει στον Ντεμπελέ το χώρο να δημιουργήσει και να ξεδιπλώσει την ποιότητα και το ταλέντο του, καθώς τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι η επόμενη σεζόν θα του ανήκει.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.