Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Έτοιμος ο Γκριεζμάν, στον δικό του ρυθμό ο Ζιρού»
Home Page

«Έτοιμος ο Γκριεζμάν, στον δικό του ρυθμό ο Ζιρού»

Οι «Τρικολόρ» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στο Περού, με τον Ντιντιέρ Ντεσάν να ρίχνει το βάρος στους επιθετικούς του.

20.06.2018 | 19:34

Μετά την αγχωτική πρεμιέρα, η οποία συνδυάστηκε εν τέλει με νίκη επί των Αυστραλών (2-1), οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν αύριο το απόγευμα το Περού, γνωρίζοντας πως για τους Λατίνους η αναμέτρηση είναι δίχως… αύριο, καθώς με ήττα κατά μεγάλο ποσοστό αποχαιρετούν την διοργάνωση. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλα του τα όπλα, αφού και το τελευταίο ερωτηματικό πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, με τον 27χρονο όπως όλα δείχνουν να ξεκινά και πάλι στο βασικό σχήμα της ομάδας του. «Είναι καλά. Είχε ένα μικρό πρόβλημα με έναν από τους δύο αστραγάλους του λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αυστραλία. Δεν ήταν το καλύτερο 90λεπτο του, ήταν βαριά τα πόδια του» τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Γάλλος τεχνικός, περιμένοντας το κάτι παραπάνω από τον παίκτη του στην αυριανή αναμέτρηση.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ντεσάν κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση του Ολιβιέρ Ζιρού, με τους Γάλλους δημοσιογράφους να τονίζουν την χρησιμότητά του δίνοντας παράδειγμα την εικόνα της τελευταίας του συμμετοχής περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τα «Καγκουρό». «Το πρόβλημα με τον Ολιβιέρ, είναι πως τις περισσότερες φορές που αγωνίζεται, παίζει με τον δικό του ρυθμό και όχι σε συνάρτηση με την υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, όταν δεν παίζει συνειδητοποιούμε πόσο χρήσιμος είναι». Ο επιθετικός της Τσέλσι διεκδικεί έχοντας αρκετές πιθανότητες θέση στο βασικό σχήμα των Γάλλων κόντρα στο Περού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version