Πάει Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ | Sportsking.gr

Πάει Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ

Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν Μπαρτσελόνα και Γκρέμιο για την περίπτωση του Αρτούρ, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στην Βαρκελώνη.

Παίκτη της Μπαρτσελόνα από τώρα θα αποτελέσει ο Άρτουρ, καθώς η Μπαρτσελόνα τα βρήκε με την Γκρέμιο και ο παίκτης μετακομίζει στη Βαρκελώνη.

Ο 21χρονος μέσος, ήταν κλεισμένος από τους «Μπλαουγκράνα» εδώ και καιρό, ωστόσο, η συμφωνία έλεγε ότι θα φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα από τον επόμενο Γενάρη και όχι άμεσα.

Μένουν μάλιστα μερικές λεπτομέρειες, προκειμένου να κλείσει και επίσημα το deal με τη μεταγραφή να κοστίζει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ + τα bonus.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Άρτουρ πίεσε την Γκρέμιο, για να τον αφήσει να πάει στην Μπαρτσελόνα από τώρα, καθώς αυτό είναι το όνειρό του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.