ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειώνουν» οι Κινέζοι από τη Μίλαν! (pic) | Sportsking.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειώνουν» οι Κινέζοι από τη Μίλαν! (pic)

Τέλος εποχής φαίνεται πως πλησιάζει για τους Κινέζους ιθύνοντες της Μίλαν, καθώς απέτυχαν να καλύψουν την ΑΜΚ ύψους 32εκ. ευρώ!

Κινεζικό όνειρο ήταν και… πάει! Ο πρόεδρος της Μίλαν, Γιονγκχονγκ Λι, απέτυχε να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ύψους 32εκ. ευρώ, και ουσιαστικά αποχαιρετάει τα ηνία της ιταλικής ομάδας!

Ο Λι είχε δανειστεί από την Elliott Management χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει τη μίλαν, τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους. Μέσα στους όρους της συμφωνίας, ήταν ότι οι μετοχές θα περιέλθουν στην Elliot, εφόσον ο Λί δεν πληρώσει αυτά που του αναλογούν.

Η προθεσμία για την κάλυψη της ΑΜΚ παρήλθε, και το χρώμα του χρήματος αγνοείται. Επομένος, η Μίλαν φεύγει από τα χέρια του Κινέζου! Ο Λι έχει προθεσμία μέχρι τις 10 Ιουλίου να σώσει την παρτίδα, ωστόσο αν συνυπολογίσσουμε και τα περισσότερα από 300εκ. ευρώ που οφείλει στην Elliott, για την αγορά της Μίλαν, τότε καταλαβαίνουμε ότι το τέλος πλησιάζει.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.