Ναϊνγκολάν: «Απόφαση της Ρόμα η πώληση μου»

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Ίντερ, αποκαλύπτοντας πως η πώληση του ήταν επιλογή της Ρόμα.

Τον τελευταίο καιρό τα Ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν κλεισμένη τη μεταγραφή του Ραντζα Ναϊνγκολάν στην Ίντερ. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ρόμα και είχε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα.

Σήμερα ήταν η σειρά του ίδιου του Βέλγου χαφ που όχι μόνο επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω, αλλά αποκάλυψε πως η επιλογή ήταν της Ρόμα και εκείνος την σεβάστηκε.

«H επιλογή του να αποχωρήσω δεν ήταν δική μου, η ομάδα το αποφάσισε και εγώ έπρεπε να το σεβαστώ. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου τις στιγμές που πέρασα με τα χρώματα της Ρόμα. Φεύγω από την ομάδα, έχοντας δώσει τα πάντα σε αυτές τις όμορφες σεζόν» ήταν το σχόλιο του έμπειρου χαφ.

Στη συνέχεια ο 30χρονος μίλησε για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ίντερ.

«Ο Σπαλέτι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά μαζί του. Η Ίντερ ήταν η ομάδα που έδειξε να με θέλει περισσότερο και τους ευχαριστώ γι’αυτό» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ