Οι πιθανοί αντίπαλοι της Κροατίας στους «16»

Η Κροατία εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Mundial και το sportsking.gr σας ενημερώνει για τους πιθανούς αντιπάλους της!

Η Κροατία έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της στο Mundial, και ειδικά με το εμφατικό 3-0 απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι οι Κροάτες μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, ακόμη και μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου! Η ποιότητά της άλλωστε ως ομάδα, είναι αναμφισβήτητη. Υπάρχει όμως και ένα άλλο στοιχείο που επιτρέπει στους φίλους της παρέας του Μόντριτς να… ονειρεύονται!

Αυτό είναι η διασταύρωση της Κροατίας στην επόμενη φάση. Εφόσον κυλήσουν όλα φυσιολογικά, και η ομάδα του Ντάλιτς προκριθεί ως πρώτη, τότε θα αντιμετωπίσει μια εκ των Δανία ή Αυστραλία. Βέβαια, αν η Δανία κερδίσει τους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική, αυτομάτως καταλαμβάνει την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου. Ωστόσο, πάμε με το σενάριο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όποια ομάδα αναδειχθεί δεύτερη στο τρίτο γκρουπ, θα είναι και αυτή που θα συναντηθεί με την Κροατία στη φάση των «16». Προς το παρόν, οι Δανοί έχουν 4 βαθμούς και η Αυστραλία 1, με το Περού να είναι εκτός διεκδίκσης της πρόκρισης. Η αυλαία στον τρίτο όμιλο πέφτει με τα ματς: Γαλλία-Δανία και Αυστραλία-Περού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ