Πλησιάζει στο Παρίσι ο Μπουφόν | Sportsking.gr

Πλησιάζει στο Παρίσι ο Μπουφόν

Στις 30 Ιουνίου ο Ιταλός πορτιέρο μένει και επίσημα ελεύθερος από την μεγάλη του αγάπη, Γιουβέντους, όμως παρά τα 40 του χρόνια δεν προτίθεται να σταματήσει με την Παρί να έχει τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Ένα τουίτ στάθηκε αφορμή να γεννήσει είδηση για την Παρί Σεν Ζερμέν. Και τι είδηση! Οι Πρωταθλητές Γαλλίας μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν σε ένα από τους υποστηρικτές τους όταν εκείνος τους ρώτησε στον επίσημο λογαριασμό στο τουίτερ, πού είναι ο Τζίτζι Μπουφόν. Το σχόλιο έγινε σε ανάρτηση του γαλλικού συλλόγου της νέας σειράς εμφανίσεων της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η απάντηση του συλλόγου ξάφνιασε ευχάριστα τον φίλο της ομάδας και όλους εμάς, προτρέποντάς τον χαρακτηριστικά να διαβάσει τα τελευταία νέα κοινοποιώντας την ανάρτηση του ίδιου του παίκτη που πραγματοποιήθηκε εντός της χθεσινής ημέρας.

Παρί και Μπουφόν βρίσκονται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοίνωση αυτής την επομένη της επίσημης αποδέσμευσης του από την Γιουβέντους στις 30 Ιουνίου.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.