ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Με το «απόλυτο» στην επόμενη φάση

Με το απόλυτο στις αποσκευές της η Κροατία κατάφερε με τρεις νίκες να περάσει στην επόμενη φάση και να επιβεβαιώσει πως είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Με το «απόλυτο» στην επόμενη φάση

Για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Κροατία αντιμετώπιζε την Ισλανδία σε ένα παιχνίδι που οι Κροάτες μόνο με απίθανα πράγματα θα έχαναν την πρωτιά του 4ου ομίλου, κάτι που γνώριζε καλά ο Ζλάτκο Ντάλιτς, παρατάσσοντας μία ενδεκάδα με εννέα αναπληρωματικούς. Η Ισλανδία, από την πλευρά της, ζητάει νίκη και μη νίκη της Νιγηρίας ώστε να την προσπεράσει ή, σε περίπτωση ήττας των Νιγηριανών, σκορ που θα της δίνει την ισοβαθμία με την Αργεντινή.

Όσον αφορά στα του παιχνιδιού οι Κροάτες παρόλο που παρέταξαν σχεδόν μία δεύτερη διαφορετική 11άδα έδειξαν πως ήθελαν από την αρχή να επιβληθούν στον αγώνα και να προηγηθούν από την αρχή στο παιχνίδι. Θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει δύο φορές με τον Πέρισιτς αν ήταν λίγο πιο τυχερός, αλλά οι Ισλανδοί θα έπαιρναν τα ηνία του αγώνα μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου για αν καταλήξουμε στο τελικό σκορ ημιχρόνου (0-0).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ισλανδία να μπαίνει και πάλι δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι αλλά οι Κροάτες ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ. Στο 52′ είχαν και δοκάρι όταν ο Μπάντελ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Ισλανδίας και κόρνερ. Στο 53′ ήρθε και το γκολ όταν με σέντρα από τα αριστερά προς το ύψος του πέναλτι με τον Μπαντέλ να έρχεται και με πανέμορφο σουτ να κάνει το 1-0 για τους Κροάτες.

Η Ισλανδία κατάφερε να μειώσει στην  συνέχεια με πέναλτι που κέρδισε μετά από χέρι του Λόβρεν και εκτέλεσε εύστοχα ο Σίγκουρντσον αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα άλλο, εν αντιθέσει με την Κροατία που έφυγε και πάλι αήττητη με γκολ του Πέρισιτς στο 90′.  Οι Κροάτες έμειναν στην κορυφή του ομίλου παίζοντας για άλλη μία φορά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ κατάφεραν να ξεκουράσουν και τις βασικές μονάδες της 11άδας τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ