Ναϊνγκολάν : «Με έκαναν να νιώσω και πάλι σημαντικός»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ίντερ έκανε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, τονίζοντας πως επέλεξε τους νερατζούρι γιατί τον έκαναν να νιώσει και πάλι σημαντικός.

Ο Ναϊνγκολάν στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε η Ίντερ κάνοντας τον να νιώσει και πάλι σημαντικός. Επίσης, δήλωσε χαρούμενος που θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον οποίο έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Ενθουσιασμένος με την υποδοχή που του επιφύλασσε ο σύλλογος του Μιλάνου, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την Ίντερ να γίνει και πάλι σημαντική στο Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος στο Inter TV κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ

«Δεν περίμενα τόσο θερμή υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα είναι στο χέρι μου να λάβω ακόμα μεγαλύτερο χειροκρότημα. Η στήριξη των οπαδών είναι πολύ σημαντική για κάθε παίκτη και δίνει μεγαλύτερο ενθουσιασμό σε κάθε παίκτη. Είμαι και εγώ ενθουσιασμένος και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε.

Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι την εμπιστοσύνη του αφεντικού και του Προέδρου Χαβιέ Ζανέτι. Με έκαναν να νιώσω σημαντικός, κάτι που είχα χάσει στη Ρόμα.

Η επιλογή μου ήταν εύκολη, ακόμη και αν δε μπορείς να ξεχάσεις το παρελθόν. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για τη νέα περιπέτεια. Δεν γνωρίζω τόσο καλά τους φιλάθλους ακόμη, αλλά αν κρίνω από την υποδοχή, ελπίζω να έχουμε μια πραγματικά καλή σεζόν και να τα πάμε καλά και στο Champions League. Η Ίντερ πρέπει να γίνει και πάλι σημαντική στην Ευρώπη».

Σχετικά με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Η καλύτερή μου χρονιά ήταν με αυτόν. Εύχομαι να το επαναλάβω. Είμαι στη διάθεσή του και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ