«Χοντρά» λεφτά από Ντόρτμουντ για Ντιαλό

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αμπντού Ντιαλό αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ που βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη της.

Σε συνομιλίες με τον Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Τόσο προχωρημένο που δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ντιαλό να βρεθεί στα γραφεία των Βεστφαλών, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους, αφού πρώτα θα έχει περάσει με επιτυχία τις όποιες απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τόσα θα «σκάσει» η Ντόρτμουντ για χάρη του

Η Μπορούσια Ντόρτμουν για πάρτη του Ντιαλό θα βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Οι Γερμανοί αναμένεται να δώσουν στη Μάιντς περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Ωστόσο, ελπίζουν πως σύντομα αυτά θα μοιάζουν λίγα για την κλάση του, αφού θεωρούν ότι με τις εμφανίσεις του μπορεί να την ανεβάσει πολύ περισσότερο και σύντομα να τον πουλήσουν οι Βεστφαλοί σε καλύτερη τιμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ