«Ο Ζάχαβι προσπαθεί να πάει τον Καντέ στην Παρί»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα αποκάλυψε πως ο Πίνι Ζάχαβι προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει ο Ενκολό Καντέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να ψάχνει τρόπο για να κάνει δικό της τον Ενκολό Καντέ.

Μετά τη σούπερ χρονιά με τη φανέλα της Λέστερ, ο Γάλλος χαφ καθιερώθηκε σαν ένας από τους καλύτερους στη θέση του, κάτι που αποδείχθηκε και με την παρουσία του στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν το…μηχανάκι τους στο χώρο του κέντρου και κάπως έτσι έδειχνε να «παγώνει» το ενδιαφέρων των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος,Ρομέν Μολίνα , που ειδικεύεται στα θέματα που έχουν να κάνουν με τους ατζέντηδες, αποκάλυψε πως ο Πίνι Ζάχαβι έχει μεσολαβήσει για να γίνει η μεταγραφή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ομάδα αναθέτει σε μάνατζερ να κάνει τις πρώτες επαφές με την απαραίτητη…προμήθεια αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια μεταγραφή που θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια, κάτι που δεν θα είναι εύκολο για την Παρί που βρίσκεται στο στόχαστρο του FFP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ