Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποιος Γκριεζμάν και ποιος Έρικσεν; Αυτή η Δανέζα έβαλε “γκολ” στις καρδιές μας! (pics)
Home Page

Ποιος Γκριεζμάν και ποιος Έρικσεν; Αυτή η Δανέζα έβαλε “γκολ” στις καρδιές μας! (pics)

Την ώρα που οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας και της Δανίας έπαιζαν για τη νίκη το καλύτερο "γκολ" είχε μπει στις εξέδρες.

27.06.2018 | 14:31

Ας το παραδεχτούμε. Το ματς ανάμεσα στη Δανία και τη Γαλλία ήταν από τα χειρότερα που έχουμε δει για την ώρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για την ακρίβεια ήταν το χειρότερο. Μάλιστα, ήταν η πρώτη αναμέτρηση που έληξε χωρίς να σημειωθεί ούτε ένα γκολ. Οι φάσεις ελάχιστες.

Βέβαια, αυτό προκαλεί εντύπωση, μιας και στις τάξεις των δύο ομάδων υπάρχουν παίκτες με ποιότητα. Ειδικά οι “τρικολόρ” έχουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άνετα να “κρύψουν” την μπάλα. Από την άλλη οι Δανοί έχουν τον Κρίστιαν Έρικσεν που κάνει πολλά μαγικά.

Ωστόσο, κανένα αστέρι δεν “έλαμψε” εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που δεν ισχύει και για τα αστέρια που ήταν στις εξέδρες. Ειδικά για μια Δανέζα που τη λάτρεψε τόσο ο σκηνοθέτης του αγώνα, αλλά και οι φωτορεπόρτερ.

Δεν ξέρουμε πολλά στοιχεία για εκείνη. Δεν χρειάζεται κιόλας. Απλά την ευχαριστούμε που ήταν εκεί όταν έπρεπε για να δώσει νόημα σε ένα τόσο βαρετό ματς και έκανε τα μάτια μας να πονέσουν πολύ λιγότερο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version