Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρίο: “Η γλώσσα του σώματος του Μέσι ήταν διαφορετική”
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Ρίο: “Η γλώσσα του σώματος του Μέσι ήταν διαφορετική”

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, σχολίασε τη διαφορά του Μέσι με τη Νίγηρία σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του φετινού Μουντιάλ.

27.06.2018 | 12:16

Ο Λιονέλ Μέσι κουβάλησε την εθνική Αργεντινής στους ώμους του και οδήγησε την “αλμπισελέστε” στη νίκη με 2-1 κόντρα στη Νιγηρία και στην πρόκριση στη φάση των “16” του Μουντιάλ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ηγετική παρουσίας που υιοθέτησε ο άσος της Μπαρτσελόνα στα αποδυτήρια της Αργεντινής ήταν η ομιλία που εκφώνησε στην ανάπαυλα προκειμένου να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του.

Αυτήν την αλλαγή συμπεριφοράς του Μέσι προς το καλύτερο αντιλήφθηκε και ο παλαίμαχος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος δήλωσε τα εξής στο BBC.

“Η γλώσσα του σώματός του, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε δει σε αυτό το Μουντιάλ. Έμοιαζε σαν να υπήρχε μία σπίθα γύρω του, μία ενέργεια που έλεγε ότι ΄αυτή είναι σκηνή μου, η στιγμή μου΄”. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version