Απίθανο σενάριο με πρόταση Γιουνάιτεντ για Κρόος! | Sportsking.gr

Απίθανο σενάριο με πρόταση Γιουνάιτεντ για Κρόος!

Το... απίστευτο κυνηγάει η Γιουνάιτεντ τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έχει βάλει στο... μάτι τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το… απίστευτο κυνηγάει η Γιουνάιτεντ τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έχει βάλει στο… μάτι τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μοιάζει απίστευτο αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γερμανό αστέρα των «μερέγχες», ο οποίος, ωστόσο, όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν από τη Ρεάλ, δεν πωλείται!

Αυτό θα επιχειρήσει να αλλάξει η ομάδα του Μάντσεστερ και να καταθέσει μία πρόταση στη Ρεάλ, την οποία να μη μπορεί να αρνηθεί και να… υποκύψει στην παραχώρηση του Κρόος.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να «σπάσουν» τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κρόος ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο άσο των «μερέγχες».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.