Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και η Γιουνάιτεντ για Λεβαντόφσκι
Home Page

Και η Γιουνάιτεντ για Λεβαντόφσκι

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Πολωνού επιθετικού έχει μπει πλέον δυνατά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον θέτει ως βασικό του στόχο.

28.06.2018 | 12:55

Άνθρωποι της διοίκησης των «Κόκκινων Διαβόλων» είχαν κρυφή συνάντηση με τον διάσημο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πίνι Ζάχαβι, τον προηγούμενο μήνα στο Μόναχο συζητώντας το ενδεχόμενο ο πελάτης του να ενταχθεί στον σύλλογο το καλοκαίρι.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι εξέφρασε την ανάγκη του ποδοσφαιριστή για μια αλλαγή στην καριέρα του. Για την απόκτηση του διεθνή Πολωνού επιθετικού, ενδιαφέρον έχουν δείξει μέχρι στιγμής, τόσο η Τσέλσι όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπάγερν Μονάχου έχει φανεί σκληρή διαπραγματευτής, καθώς εμφανίζεται να έχει απορρίψει κάθε επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση παραχώρησης του βασικού της επιθετικού.

Το κυνήγι απόκτησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δείχνει ότι θα απασχολήσει έντονα ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο. Την φετινή σεζόν, με την φανέλα της Μπάγερν αγωνίστηκε σε 48 ματς πετυχαίνοντας 41 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version