Κοντά σε Άλισον η Τσέλσι

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πίσω στην υπόθεση του Άλισον Μπέκερ και ο παίκτης είναι κοντά στην Τσέλσι.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση πως ο Άλισον Μπέκερ θα κατέληγε τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά την οικονομική διαφορά που υπήρξε με τη Ρόμα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, αλλά δεν είχαν πρόθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που η Ρόμα ζητάει 70 εκατομμύρια ακατέβατα.

Στη Μαδρίτη αποφάσισαν να μη ξοδέψουν πολλά χρήματα για μια θέση που υπάρχει ο Κέιλορ Νάβας,αλλά και ο Κίκο Κασίγια μαζί με τον 19χρονο  Αντρέι Λούνιν που αποτελεί επένδυση.

Σύμφωνα με τη «Marca» η Τσέλσι έχει εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρηση της «Βασίλισσας» και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τα 70 εκατομμύρια που ζητάει η Ρόμα και όλα συνηγορούν πως οι δυο ομάδες θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες, ο Μόντσι έκανε κάποιες δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των Ρωμαίων μπορούν να αποχωρήσουν με το κατάλληλο τίμημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ