Στενεύει ο κλοιός της ΟΥΕΦΑ για την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να βρει 25 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το Σάββατο για να μην αντιμετωπίσει κυρώσεις για παραβίαση του Financial Fair Play.

To περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά με αποκορύφωμα τα 220 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα.

Λίγους μήνες αργότερα η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πως η Γαλλική ομάδα είναι υπό επιτήρηση για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως του Λούκας Μόουρα που μετακόμισε στην Τότεναμ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας χρειάζονται περισσότερα χρήματα από τα 35 εκατομμύρια που εισέπραξαν από τις πωλήσεις των Οντσόνε και Παστόρε σε Σέλτικ και Ρόμα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα οι Παριζιάνοι θα πρέπει να βρουν επιπλέον 25 εκατομμύρια μέχρι το Σάββατο για να προλάβουν να την προθεσμία και να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

Πρέπει να τονίσουμε πως αυτό το ποσό δεν μπορεί να καλυφτεί με κάποια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κάτι που ενδεχομένως να φέρει στην έξοδο ένα από τα μεγάλα αστέρια του συλλόγου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ