Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα με ντέρμπι στο Ιντούνα Παρκ
Γερμανία

Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα με ντέρμπι στο Ιντούνα Παρκ

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα της νέας Μπουντεσλίγκα, με τις ομάδες να ρίχνονται λίγο πριν την ολοκλήρωση του καλοκαιριού στην μάχη του τίτλου.

29.06.2018 | 14:33

Η νέα σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει μπροστά της δύο μήνες για την έναρξή της, ωστόσο η διοργανώτρια ανακοίνωσε σήμερα αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων. Σέντρα στα γερμανικά γήπεδα στις 24 Αυγούστου με την κλήρωση να φέρνει το πρώτο σφύριγμα στο Αλιάνζ Αρένα της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να υποδέχονται στην πρεμιέρα την Χόφενχαιμ.

Η πρώτη αγωνιστική ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην κληρώσει και ένα ντέρμπι, με την Μπορούσια Ντόρντμουντ να κοντράρεται με την Λειψία στο Ιντούνα Παρκ στην αναμέτρηση που θα κλέψει την λάμψη της πρεμιέρας. Όλες οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 24-26/8. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ντόρντμουντ και της Μπάγερν θα πραγματοποιηθεί την 11η αγωνιστική στην έδρα της πρώτης με την ημερομηνία να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version