Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προτιμάει Αμπράμοβιτς ο Γκολόβιν
Τσέλσι

Προτιμάει Αμπράμοβιτς ο Γκολόβιν

Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν, που εντυπωσιάζει με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας στο Μουντιάλ, βρίσκεται μια ανάσα από την Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

29.06.2018 | 12:29

Ο 22χρονος Ρώσος Αλεξάντερ Γκολόβιν, είναι αδιαμφισβήτητα από τα ταλέντα που έχουν λάμψει μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ. Έτσι λοιπόν, αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες μέρες, η Γιουβέντους έδειχνε να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλο σύλλογο στην απόκτηση του Ρώσου διεθνή, όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχουν ανατροπή σκηνικού.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από την Τσέλσι, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την παρουσία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο τιμόνι της ομάδας.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ με τον παίκτη να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τη χρονιά που τελείωσε, ο νεαρός μέσος είχε 43 συμμετοχές με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πετυχαίνοντας 7 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 6 ασίστ.

Φυσικά οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ρωσίας στο Μουντιάλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version