Ψάχνεται να φύγει ο Σούσο από το Μιλάνο

Μετά τον Λεονάρντο Μπονούτσι και ο Σούσο σκέφτεται να αποχωρήσει από το Μιλάνο, μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Μίλαν έχει επηρεάσει αρνητικά αρκετούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, αναφέρουν πως και ο Σούσο σκέφτεται να αφήσει το Μιλάνο, για να μετακινηθεί στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Gazzettta dello sport, μέρα με τη μέρα ο παίκτης απομακρύνεται περισσότερο από το Μιλάνο. Μάλιστα η Ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει πως ο παίκτης έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης για να συναντήσει τον Λοπετέγκι. Ο Σούσο γνωρίζει καλά τον Ισπανό προπονητή από τις μικρές εθνικές ομάδες και θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.

Την περσινή χρονιά, ο Σούσο είχε 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν, πετυχαίνοντας 8 γκολ, έχοντας και 14 ασίστ.

Τέλος, όσον αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης, η Μίλαν έχει θέσει ρήτρα 38 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που ισχύει μόνο για ομάδες του εξωτερικού. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, στην κατάσταση που βρίσκεται η Μίλαν σίγουρα θα μπορούσε να επιτευχθεί και χαμηλότερη συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ