ΕΠΙΣΗΜΟ: Διπλό deal για την Ίντερ! (pic)

Παίκτες της Ίντερ είναι και επίσημα οι Στέφαν Ντε Βράι και Κβάντο Ασαμόα. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν στους Νερατζούρι λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, αφού το καλοκαίρι έμεναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Ο Ντε Βράι αγωνιζόταν στη Λάτσιο και είναι κεντρικός αμυντικός. Η ιταλική Λίγκα κατοχύρωσε σήμερα το συμβόλαιό του με την […]

Παίκτες της Ίντερ είναι και επίσημα οι Στέφαν Ντε Βράι και Κβάντο Ασαμόα. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν στους Νερατζούρι λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, αφού το καλοκαίρι έμεναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Ο Ντε Βράι αγωνιζόταν στη Λάτσιο και είναι κεντρικός αμυντικός. Η ιταλική Λίγκα κατοχύρωσε σήμερα το συμβόλαιό του με την Ίντερ. Το ίδιο συνέβη και με τον Ασαμόα. Ο πρώην πλέον παίκτης της Γιουβέντους, που αγωνίζεται σε οποιαδήποτε θέση στα αριστερά, είναι ποδοσφαιριστής της Ίντερ, σύμφωνα πάλι με την ιταλική Λίγκα.

Η Ίντερ συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, μετά τις προσθήκες των Ναϊνγκολάν και Πολιτάνο, και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη τη σεζόν που θα έρθει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ