Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Oι Ιάπωνες καθάρισαν για τους Ρώσους (pic)

Παρά την ήττα τους από το Βέλγιο, οι παίκτες της εθνικής Ιαπωνίας φρόντισαν να καθαρίσουν τα αποδυτήρια τους.

Το φετινό Μουντιάλ, όπως κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο μας έχει προσφέρει αμέτρητες πρωτάκουστες ιστορίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή τη φορά μας απασχόλησαν οι Ιάπωνες με την καθαριότητά τους, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό τους με αποκαρδιωτικό τρόπο από την εθνική Βελγίου.

Ειδικότερα, παρά την πίκρα τους, οι “σαμουράι” φρόντισαν να αφήσουν πεντακάθαρα τα αποδυτήρια τους, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους “κόκκινους διαβόλους”. Άφησαν, μάλιστα, ένα μήνυμα στο οποίο ευχαριστούσαν στα ρώσικα τους διοργανωτές για τη φιλοξενία.

Αυτή η κίνηση καλής θελήσεως, πάντως, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Πρόκειται για τον τρόπο σκέψης ενός ολόκληρου λάου. Μόνο έτσι εξηγείται, άλλωστε, το γεγονός ότι οι Ιάπωνες που παρακολούθησαν το παιχνίδι μέσα από το γήπεδο καθάρισαν το τμήμα των κερκίδων στο οποίο κάθονταν.

Ας σημειωθεί ότι οι Ιάπωνες προηγούνταν με 2-0 προτού αντικρίσουν το Βέλγιο να κάνει την ολική ανατροπή, με τον Τσαντλί να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 93ο λεπτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ