Τα καραγκιοζιλίκια του Νεϊμάρ καλά κρατούν (pics+vids)

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε ακόμη έναν... πυροβολισμό και μας απέδειξε ότι μπορεί να γελοιοποιείται συνέχεια.

Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό να βλέπει κανείς έναν τεράστιο αθλητή να πέφτει τόσο πολύ στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, χωρίς πραγματικά να υπάρχει κανένας λόγος, κάνοντας γελοιότητες με την πρώτη αφορμή.

Ασφαλώς έχουν περάσει πολλοί θεατρίνοι από τα γήπεδα παγκοσμίως, ωστόσο ο Νεϊμάρ το έχει πάει σε άλλο επίπεδο και σε κάνει να αναρωτηθείς «γιατί».

Δεν έχει σημασία εάν η ομάδα του κερδίζει ή όχι, εάν εκείνος έχει βάλει 3 γκολ, 1 γκολ, ή κανένα, είναι στη φύση και στο αίμα του να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Στο ματς κόντρα στο Μεξικό το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά. Ο Λαγιούν τον πατάει όπως φαίνεται και στην εικόνα χαρακτηριστικά. Αυτό είναι ξεκάθαρο και θα δικαιολογούσε αρκετές αντιδράσεις. Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να σηκωθεί και να τσαμπουκαλευτεί, να του ορμήσει, να δείξει ότι πονάει για να τιμωρηθεί με κάρτα ο αντίπαλός του και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτό που επιλέγει τελικά να κάνει, είναι απλά εξευτελιστικό για τον ίδιο.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πόνεσε, καθώς τον πάτησαν, αλλά κάνει λες και τον πυροβόλησαν. Το πιο τραγικό όμως είναι ότι το καραγκιοζιλίκι του συνεχίζεται για αρκετή ώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι θα πόνεσε από το χτύπημα, αλλά ποιος μπορεί να δικαιολογήσει έστω και λίγο αυτό που κάνει. Μάλιστα, δεν είναι κανένα παιδάκι, που ξεκινάει να παίζει τώρα μπάλα και τρώει την πρώτη του κλωτσιά, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα του. Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ενέργεια του Λαγιούν, αλλά το θέμα είναι ο Νεϊμάρ, που γελοιοποιείται.

Πάρτε μία γεύση από το σκηνικό κόντρα στο Μεξικό:

Ο Νεϊμάρ δεν είναι πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Από την Μπαρτσελόνα και τώρα στην Παρί το έχει παρακάνει και ακόμη δεν είναι κατανοητό το μεγάλο «γιατί».

Γιατί ενώ είναι τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τόσο χαρισματικός, επιλέγει να ξεφτιλίζεται.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα απίστευτα βίντεο και τις φοβερές φωτογραφίες που τον τρολάρουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο:

Εδώ ένα… ποτ πουρί από τους θεατρινισμούς του:

Θεωρείται από πολλούς ο διάδοχους του Μέσι και του Ρονάλντο, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι είναι στο επίπεδό τους. Για να φτάσει όμως εκεί, πέρα από το πόσο καλός είναι, πρέπει να έχει και ένα πρόσωπο άξιο σεβασμού, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν άπαντες.

Σαφώς και ο CR7 και ο Μέσι, έχουν κάνει τις βουτιές τους, αλλά ο Νεϊμάρ το έχει πάει σε ένα επίπεδο, που πλέον δεν γίνεται σεβαστός ούτε από τους συναδέλφους του, αλλά ούτε και από τους διαιτητές και αυτό είναι πραγματικά κρίμα για έναν παίκτη που ξέρει τόσα κιλά μπάλα και μπορεί να μας χαρίσει απίθανο θέαμα.

Το πιο τραγικό είναι ότι ο ίδιος θέλει να είναι ηγέτης, ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Μάλλον θα πρέπει να πάρει πολλά μαθήματα από τους αληθινούς ηγέτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ