Γι΄αυτό δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Βάρντι

Υπήρχε λόγος που ο άσος της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, δεν ανέλαβε την εκτέλεση κάποιου πέναλτι στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κολομβία.

Η εθνική Αγγλίας κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε διεθνή διοργάνωση να βγει νικήτρια μετά τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Μετά από 6 αποτυχημένες προσπάθειες σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και EURO, τα «λιοντάρια» επιτέλους χαμογέλασαν κόντρα στην Κολομβία και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, πάντως, σε όσους παρακολούθησαν τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν η μη συμμετοχή του Τζέιμι Βάρντι σε αυτή. Ειδικότερα, ο άσος της Λέστερ αναλαμβάνει όλες τις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα με τις «αλεπούδες» αλλά αυτό δε συνέβη και με τα «λιοντάρια».

Σύμφωνα, με την Mail, πάντως, υπάρχει μία απόλυτα λογική εξήγηση. Ειδικότερα, στο 95ο λεπτό, 7 λεπτά δηλαδή μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Άγγλος διεθνής αποκόμισε ένα τραυματισμό στον προσαγωγό. Έτσι, αν και είχε οριστεί ως ο πέμπτος εκτελεστής της Αγγλίας, αποφάσισε τελικά να δώσει τη θέση του στον Ντάιερ, ο οποίος δε λάθεψε και χάρισε την πρόκριση στα «λιοντάρια».

Ο Βάρντι, μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ήταν τραυματισμένος στους πανηγυρισμούς της ομάδας του, κατά τους οποίους κούτσαινε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ