Περνάει ιατρικά και υπογράφει με Νάπολι ο Καρνέζης! | Sportsking.gr

Περνάει ιατρικά και υπογράφει με Νάπολι ο Καρνέζης!

Τα τυπικά έχουν απομείνει, ώστε ο Ορέστης Καρνέζης να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νάπολι.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Νάπολι. Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ ο έμπειρος γκολκίπερ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους των «παρτενοπέι» με τις δύο πλευρές να ανέρχονται σε συμφωνία.

Πλέον το μόνο που απομένει, ώστε το deal να πάρει σάρκα και οστά είναι να περάσει ο Καρνέζης όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εφόσον όλα πάνε καλά, να περάσει από τα γραφεία της ιταλικής ομάδας, ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που θα έχει πολυετή διάρκεια.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (5/7) σε κλινική που έχει ως βάση στη Νάπολι, ώστε να περάσει τα τελευταία ιατρικά τεστ πριν γίνει και τυπικά παίκτης των «παρτενοπέι».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.