Για τα καλά σε… κλίμα προημιτελικού οι Σουηδοί | Sportsking.gr

Για τα καλά σε… κλίμα προημιτελικού οι Σουηδοί

Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την Αγγλία έχοντας ήδη από νωρίς ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Ιστορικές ημέρες για τους Σουηδούς αυτές που διανύουμε, με την παρέα του Μάρκους Μπεργκ να περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι σταθμό για την χώρα και την ευκαιρία για πρόκριση στην 4αδα του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Αγγλία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την Σουηδία και την μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι φυσικά την επόμενη, με το δυναμικό του συλλόγου να σκέφτεται πλέον ακόμη και ενδεχόμενο τελικό.

 

 

Ο μεγάλος προημιτελικός θα διεξαχθεί στην Σαμάρα, σε μια περιοχή όπου οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ρωσία. Έτσι η ομοσπονδία των Σουηδών επέλεξε να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Γκέλεντζικ μια περιοχή με αντίστοιχο κλίμα προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συνηθίσουν τις συνθήκες στις οποίες θα αγωνιστούν.

Αυτό ίσως δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς η αντίστοιχη αποστολή της Αγγλίας παρέμεινε στο Ρεπίνο, με την θερμοκρασία εκεί να είναι έως και δέκα βαθμούς χαμηλότερη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.