Δύο «Ιταλοί» στα… πόδια του Τζάτζα

Καλά καλά δεν έχει προλάβει τα στεριώσει στις «Νυχτερίδες» ο Σιμόνε Τζάτζα και το ενδιαφέρον από την πατρίδα του δεν αποκλείεται να τον κάνει να επιστρέψει άμεσα.

Το όνομα του 27χρονου συνεχίζει να… πουλάει στην ιταλική αγορά, με τις Μίλαν και Τορίνο να τον έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες βλέποντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό επιθετικό που θα ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή. Ο Τζάτζα τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκεται στην Ισπανία, με την Βαλένθια να έχει από πέρυσι τα δικαιώματά του υπογράφοντας τον παίκτη μετά τον επιτυχημένο 6μηνο δανεισμό από την Γουέστ Χαμ.

Το συμβόλαιό του με τις «Νυχτερίδες» βρίσκεται σε πλήρη ισχύ ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν σε σημερινό δημοσίευμα πως η Μίλαν αλλά και η Τορίνο παρακολουθούν στενά τον έμπειρο επιθετικό και δεν αποκλείεται – αν όχι και οι δύο – να έρθει η πρόταση στα ταμεία του ισπανικού συλλόγου. Η Βαλένθια δύσκολα θα δεχθεί να αποχωριστεί τον Ιταλό, καθώς η φετινή σεζόν είναι κομβική για αυτήν μιας και φέτος αγωνίζεται μετά από χρόνια και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σαφώς το δέλεαρ της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι τεράστιο και για τον ίδιον τον παίκτη, με τις δύο ιταλικές ομάδες να υστερούν κατά πολύ σε αυτό το στοιχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ