Στη Μαδρίτη για τον Μπενζεμά ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι ταξίδεψε στη Μαδρίτης προκειμένου να συναντήσει τον Γενικό διευθυντή της Ρεάλ,αναφορικά με το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο άνθρωπος που τρέχει το project των ανθρώπων της Νάπολι με σκοπό να επιστρέψει η ομάδα από τη Νότια Ιταλία στην κορυφή.

Η πρόθεση του έμπειρου τεχνικού είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός Παγκόσμιας κλάσης και ο ιδανικός, στα μάτια του Αντσελότι, είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Οι δυο άνδρες είχαν άριστη συνεργασία στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο «Καρλίτο» πιστεύει πως μπορεί να «αναστήσει» τον Γάλλο σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τη «marca» o τεχνικός της Νάπολι ταξίδεψε στη Μαδρίτη προκειμένου να συναντήσει τον Γενικό διευθυντή της «Βασίλισσας», Χοσέ Αχνέλ Σάντσες.

Οι δυο άνδρες μίλησαν για μεταγραφικά θέματα και πιο συγκεκριμένα για την επιθυμία της Νάπολι να αποκτήσει τους Χακίμι και Μπενζεμά.

Στην περίπτωση του Μαροκινού μπακ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς ο παίκτης έχει ήδη κλείσει στη Ντόρτμουντ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αντίθετα η κατάσταση με τον Μπενζεμά είναι πιο περίπλοκη. Οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν θέλουν να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του Γάλλου όσο είναι μετέωρο το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει μέσα στο καλοκαίρι, ειδικότερα αν ο έμπειρος επιθετικός εκφράσει την επιθυμεί του να αναζητήσει μια νέα πρόκληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ